Wie is Lhomme Timmerwerk?

 

Een relatief jong bedrijf maar met jarenlange ervaring, hoe kan dat?

Met een timmerman als vader is bij mij de passie voor hout met de paplepel ingegoten. De plastic zaag maakte als snel plaats voor het echte werk toen ik aan mijn opleiding als schrijnenwerker begon. Na het afronden van deze 7-jarige opleiding (in België) heb ik mij verder gespecialiseerd in restauratietimmerwerk door nog eens een 4 jarige BBL opleiding te volgen.

Na 13 jaar in trouwe dienst te zijn van een gerenommeerd bouwbedrijf heb ik ontslag genomen om in 2016 voor het eerst 'mijn eigen project' te starten. Ik werk voornamelijk alleen, maar voor grotere projecten heb ik professionele collega's die mij vergezellen. Ik werk van huis uit, heb de beschikking over een grote bus en een nette werkplaats met al het gereedschap dat nodig is om hout te verwerken en bewerken.

Timmerwerk vereist precisie; iets wat mij als perfectionist op het lijf geschreven staat! Maar ook als het gaat om flexibiliteit en omdenken naar een praktische oplossing van een 'probleem' zult u met mij als timmerman een goede keuze maken!

 

 Follow us on Facebook